Halový turnaj starých pánů

Staří páni z Huslenek se zúčastnili v sobotu turnaje na Hovězí v tělocvičně, turnaj byl sice naplánován až na 27.2.2016, ale kvůli nedorozumění v obsazení tělocvičny se musel turnaj na rychlo posunout. A tak se ho zúčastnila jen 4 mužstva starých pánů: Huslenky, Hovězí, Halenkov a Jablůnka, kteří mezi sebou hráli dvoukolově.

Staří páni Huslenky
Ladislav Orság, Norbert Bažant, Karel Václavík, Radek Januš, David Pisklák, Bohuslav Pisklák, Pavel Tydlačka, Petr Tydlačka, Jiří Gargulák a Jan Hrbáček

Huslenky – Halenkov 0:0
První utkání odehráli s Halenkovem, Huslenky ostřelovali bránu ze všech stran, ale v bráně Halenkova stál kouzelník František Šarman a všechny jejich pokusy zlikvidoval. V posledních vteřinách mohl rozhodnout Karel Václavík, ale trestuhodně odkrytou bránu minul.

Huslenky – Hovězí 0:3
Hovězí poskládalo silný tým a na turnaji jasně dominovali, Huslenky v prvním střetnutí nemohly najít recept na vstřelení branky.

Huslenky – Jablůnka 1:0
Až v utkání s Jablůnkou se podařila zlomit huslenská střelecká smůla. David Pisklák poslal technickou střelu přesně k tyči. Huslenky poté urputně bránily a párkrát je podržel i v bráně Jan Hrbáček, a tak se mohli radovat ze svého prvního vítězství.
2.kolo
Huslenky – Halenkov 2:3
Naši do zápasu vletěli jako po hlavě a už po pár minutách vedli a mohlo se zdát, že tenhle zápas mají v kapse, ale Halenkov během dvou minut dokázal Huslenky totálně otupit a otočit skóre zápasu.

Huslenky – Hovězí 1:2
Druhé utkání bylo již o poznání vyrovnanější a huslenští sahali aspoň po bodu, ale Hovězí si těsnou výhru pohlídalo.

Huslenky – Jablůnka 2:0
Poslední a zároveň rozhodující zápas, kterým si zajistili druhé místo, odehráli s Jablůnkou. Ve vyrovnaném utkání otevřel skóre jako první Norbert Bažant, Jablůnka vsadila vše do ofenzivy, ale sil ubývalo a zapomínali na zadní vrátka a Tydlačka s Gargulákem rozebrali jejich obranu a Gargulák upravil skóre na 2:0.

Ostatní zápasy:
Hovězí – Halenkov 3:2, 1:1; Hovězí – Jablůnka 3:1, 4:1; Halenkov – Jablůnka 1:2, 1:1

Konečná tabulka:

# Klub Z V R P S B
1. Hovězí 6 5 1 0 16:6 16
2. Huslenky 6 2 1 3 6:8 7
3. Halenkov 6 1 3 2 8:9 6
4. Jablůnka 6 1 1 4 5:12 4

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *