Nešťastná prohra na závěr

V posledním zápase sezony jsme pomýšleli na vítězství a první poločas rozhodně nenasvědčoval o tom,že by tomu tak být nemělo.Byli jsme lepším týmem,diktovali jsme tempo hry,ale ve finální fázi jsme si počínali poněkud lehkovážne a do druhého poločasu jsme tak šli  pouze z jednobrankovým náskokem,když se v 35 min. trefil Vichtora Marcel 1:0.V druhém poločase se hra vyrovnala a do šancí se několikrát dostal i Študlov a během pěti minut ,mezi 61. až 66 min.dokázal vstřelit tři branky a otočil skore na 1:3.Naše hráče to ovšem nepoložilo a záhy Martin Rýc snížil na 2:3 v 80 min.pak Fojtů Štěpán vyrovnal na 3:3.Naši hráči toužili po dokonání obratu,byli lepším týmem a vítězný gol visel několikrát ve vzduchu,nejblíže golu pak byl v poslední minutě David Groh,který krásnou střelou z poza dvacítky trefil tyč.Kalich hořkosti jsme si ovšem vypili až do dna,když v zápětí z rychlého protiútoku vstřelili vítěznou branku hosté a odvezli si tak všechny body za šťastnou výhru 3:4.

Po podzimní části tedy se třemi body uzavíráme tabulku za 1 výhru a 8 porážek při skore 19:41.Nejlepšími střelci s 3 goly byli: Helis Tomáš,Šimara Adam, Fojtů Štěpán. 2x se trefili:Baletka Ondra, Januš Radek a 1: Fojtů Michal, Rožnovják Michal, Sklář Dominik, Labaj Lukáš,Vichtora Marcel a Rýc Martin. V devíti zápasech do hry zasáhlo neuvěřitelných  35 hráčů. Bodů mohlo být samozřejmě víc a hlavně ta dnešní prohra nás moc mrzí,ale do sezony jsme vstupovali především s tím,že naši mladí hráči(věkem ještě dorostenci),získají co nejvíce zkušeností a adaptují se mužský fotbal.Tito by pak měli tvořit kostru týmu,nejen v B-čku,ale časem i v A-týmu,za který již letos někteří z nich nastupovali a rozhodně si nevedli špatně.

Huslenky“B“ –  Študlov : 3 – 4

Branky: Vichtora Marcel, Rýc Martin, Fojtů Štěpán -2x Bližňák,Lysáček,Daňa

Sestava : Křupala Petr – Pisklák David, Brhlík David, Chrástecký Radek, Tydlačka Tomáš, Vichtora Marcel, Fojtů Michal, Fojtů Štěpán, Sklář Dominik, Šimčík Jaroslav, Koňařík Radek.

Střídali : Rýc Martin, Šimara Adam, Januš Radek, Groh David.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *