Střítež n/Bečvou – Huslenky 3:1 (2:0)

Huslenčané jeli na půdu poslední Stříteže s nelichotivou bilancí 7 proher v řadě, navíc vědomi si nemalého posílení kádru soupeře vyrukoval nový trenér Petr Tydlačka s defenzivní taktikou.
A ta se mu od prvních minut vyplácela. Střítež se horko těžko dostávala k přesnému zakončení. Huslenčané využívali ofenzivní síly Tomáše Zádilského, který obraně domácích zatápěl. Ve dvou největších příležitostech jej ale zneškodnil brankář Cuper, který pak také výborným zákrokem zneškodnil hlavičku Baletky.
Domácí se prosazovali hlavně po standardních situacích, kterých jim tvrdě hrající hosté nadělili hned několik. Po jedné z nich dokonce Vavruša trefil hlavičkou tyč.
Když to vypadlo na smírný poločas, zasadila Střítež svému soupeři dvě těžké rány. Nejprve byl po chytře zahrané standardní situace ve vápně faulován jeden z hráčů Stříteže a Michalák nabídnutý pokutový kop na dvakrát proměnil. Dvě minuty nato pak se po přízemním centru prosadil i Vavruša, který z blízka prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Z kraje druhého poločasu se znovu prosadili domácí. Sólo Lušovjana nechala hostující obrana svým nedůrazem takřka bez povšimnutí a ten zvýšil na 3:0.
Naději na lepší výsledek poté hostům vykřesal střídající Slováček, který po samostatném úniku prostřelil brankáře Cupera.
Hostům také uškodilo mírné ohodnocení zákroku domácího brankáře na Zádilského, který byl nepěkně faulován na hranici pokutového území. Domácí brankář však vyloučen nebyl.
Další branka již v utkání nepadla a tak se Střítež raduje v vele důležitých tří bodů.

Branky: 41. Michalák, 43. Vavruša, 54. Lušovjan – 59. Slováček

Sestava Huslenek: Hučík – Hrbáček, Gargulák, Obr, Brhlík D. – Zádilský J. (46.Rýc), Helis, Baletka (80.Pisklák), Labaj – Brhlík M. (46.Slováček), Zádilský T.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *