Horní Bečva – Huslenky 4:0

Bečvané si spravili chuť po předchozí ostudné porážce v utkání na Halenkově.

Huslenky přijely do Horní Bečvy v tristní formě. Jejich poslední datovaná výhra v normální hrací době je už hodně vousatá a sahá až k polovině září loňského roku. A ani v tomto utkání to vůbec nevypadalo, že by se mělo něco změnit. V úvodních deseti minutách se hosté z Huslenek snažili o ofenzivní výpady. Ke střele, ba ani do slibné šance se ale nedostali. To domácí, hnaní motorem ofenzivy Ondruchem, byli o poznání aktivnější. Byl to právě domácí kapitán, kdo po deseti minutách vylekal hostujícího brankáře tvrdou střelou z 30 metrů. Stejný hráč o chvíli později naskočil na roh a tvrdou hlavičkou pod břevno otevřel skóre. Hostům se nedařilo nic, lehce pouštěli Bečvany do ofenzivy a ti pak hráli bez obav, s velkou lehkostí. Důkazem tomu budiž ukázková akce z 29. minuty, kdy po kombinační akci skórovat do poloprázdné branky Hejný. Z ojedinělé akce mohl snížit Slováček. Domácímu brankáři totiž vypadl centr přímo před útočníka Huslenek. Ten ale prokázal, že se zrovna ve střelecké pohodě nenachází a ani hbitý výběh brankáře Jurči mu k úspěchu moc nepřidal.

Druhý poločas začal další pohromou hostů. Centr ze strana jeden z domácích hlavičkoval pouze do břevna, u dorážky byl ovšem znovu nejrychleji Bečvanský hráč a zvýšil na 3:0. Za hosty to několikrát neúspěšně zkoušel Zádilský, proti pozorné obraně Horní Bečvy byl ale sám bezradný. Huslenky, bez víry v obrat, svému soupeři ve zbytku utkání nestačili. Jen střelecká nemohoucnost domácích uchránila Huslenky od většího debaklu. Tečku za utkáním udělal Ondruch, který z hranice velkého vápna přesnou střelou k tyči korunoval svůj výborný výkon. Všechny body tak zaslouženě zůstaly domácím.

Branky: 17., 90. Ondruch, 29. Hejný, 47. Vaníček
Sestava: Hučík – Hrbáček, Pisklák, Gargulák (46. Zádilský J.), Obr – Rýc, Labaj, Baletka, Koňařík – Slováček (70. Brhlík M.), Zádilský T.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *