Mladší žáci – souhrn utkání

Huslenky/Hovězí – Ratiboř 2:1 (2:1)

Sdružený tým mladších žáků odehrál první utkání jarní části. Hned na úvod změřili síly s Ratiboří, která byla po podzimní části na druhém místě. Do zápasu jsme nevstoupili zrovna nejlépe. Ve druhé minutě nešťastně tečoval Antonín Koňařík střelu z dálky mimo dosah našeho brankáře a hosté se tak ujali vedení 0:1. To naše hráče mírně utlumilo a Ratiboř získala územní převahu. Ale k vyložené šanci jsme je nepustili a tak zkoušeli střely z dálky, kdy nás třikrát zachránila branková konstrukce. V 16. minutě jsme dostali příležitost zahrávat přímý kop, z něhož se přesně trefil Antonín Koňařík a vyrovnal stav na 1:1. Ve 22. minutě jsme šli do vedení. Hostujícímu brankáři vypadl míč z rukou a jako první se zorientoval k dorážce Petr Koňařík. Po přestávce se hrálo stále vyrovnané utkání, šance na změnu výsledku byly na obou stranách. Největší šanci měla na hlavě Sandra Holubová, ale hlavičkou rozezvonila pouze tyčku soupeřovy brány. Na naší straně zase vytáhl několik skvělých zákroků Tomáš Rusín, a tak jsme se mohli radovat z prvního vítězství v jarní části.

Horní Lideč/Lačnov : Huslenky/Hovězí 5:1 (2:0)

Tým mladších žáků zajížděl do Horního Lidče, se kterým bojujeme o třetí místo v tabulce. Začátek byl dost vyrovnaný, několikrát jsme se dostali ke střelbě na bránu, ale střely postrádaly patřičné parametry. Postupně nás ale začal dohánět fyzický deficit a pomalu jsme odpadli. Toho plně využil soupeř a zatlačil nás k bráně. V několika případech nás podržel gólman, ale na dvě šance byl krátký, a tak jsme odcházeli do šaten se ztrátou dvou branek. Do druhého poločasu jsme chtěli nastoupit kombinační hrou, abychom zbytečně neplýtvali silami běháním po celém hřišti. Bohužel chybička a následně branka do naší sítě hned ve třetí minutě nás hodně rozhodila. Museli jsme vysunout napadání soupeře, což nás stálo hodně sil a navíc to bylo bez efektu, domácí obrana si naše protiútoky pohlídala. Naopak znovu udeřili. V krátkém sledu ve 45. minutě přidali dvě branky a již vedli 5:0. Nám se čestný zásah povedl až na konci utkání. Po sérii odrazů se dostal míč k Tomáši Rusínovi a ten stanovil konečný výsledek 1:5.

Jablůnka : Huslenky/Hovězí 1:13 (0:8)

Po minulé porážce jsme dnes chtěli 100% uspět, abychom stále měli na dosah soupeře na špičce tabulky. Do zápasu žáci vletěli jak utržení ze řetězu. Nejdříve se prosadila Sandra Holubová, po ní se do zakončení dostal Petr Koňařík, na 0:3 zvyšoval dalekonosnou střelou Tomáš Filák. V 10. minutě přidávala s lehkostí další branku Sandra Holubová a o zápase bylo vcelku rozhodnuto. Sandra dělala obraně domácích velké problémy a připravovala finální přihrávky svým spoluhráčům. Nejdříve umožnila vstřelit druhý gól Petru Koňaříkovi a následně poslala centr před bránu Lucce Rožnovjákové, která dloubákem přehodila v brankáře (0:6). Druhou branku v zápasu si připsal i Tomáš Filák. Těsně před poločasem Sandra Holubová dovršila hattrick, a tak jsme do šaten odcházeli za stavu 0:8. Po přestávce jsme museli přejít do defenzivní taktiky, vzhledem k široké marodce jsme měli pouze jednoho náhradníka a fyzická kondice nám pomalu docházela. A tak jsme převážně hráli na rychlé brejky. Jeden využila Sandra Holubová, když nasadila gólmanovi housle. Potom se mohlo konečně radovat i domácí publikum, když se jim podařilo snížit na 1:9. Naše odpověď přišla velice rychle, Tomáš Filák znovu dalekonosnou střelou započal dvojciferné číslo a uzavřel v dnešním zápase druhý hattrick v režii hostů. Pozadu nechtěl zůstat Petr Koňařík, který po samostatném úniku dokončil svůj hattrick. Poslední dvě branky v utkání si rozdělili naši aktivní útočníci Petr Koňařík se Sandrou Holubovou.

Sandra Holubová dlouhodobě trápí soupeře a na základě toho byla vybrána do okresního fotbalového výběru v kategorii U12 a zúčastní se turnaje, který se koná 4.5.2017 v okresu Kroměříž.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *